همشهری آنلاین: «شیر» را چه محلی و چه پاستوریزه ناشتا نخورید چون تولید سردی می‌کند و مخصوصاً اول صبح برای کودکان تهوع‌آور است.

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ بسیاری از سؤالاتی که در حوزه پیشگیری و بیماری‌های مختلف ایجاد می‌شود، می‌تواند سؤال مشترک بسیاری از افراد باشد لذا تلاش داریم در قالب انتشار این سؤالات و ارائه پاسخ به آنها، گامی در راستای حل این مشکلات برداشته باشیم.

سؤال: درباره خوردن شیر مخصوصاً در اول صبح تبلیغات زیاد می‌شود؛ آیا مبانی طب سنتی هم آن را تأیید می‌کند؟

پاسخ محمدمهدی شیرمحمدی، پژوهشگر طب سنتی: به‌طور کلی، مصرف اغلب لبنیات و مخصوصاً شیر پاستوریزه موجود در بازار برای افراد سرد‌مزاج آن هم در صبحگاه، مضر است.

توصیه می‌شود شیر محلی تهیه کنید و حتماً قبل از مصرف آن را بجوشانید؛ شیر را چه محلی و چه پاستوریزه ناشتا نخورید چون تولید سردی می‌کند و مخصوصاً اول صبح برای کودکان تهوع‌آور است.

تهوع بسیاری از کودکان در مدرسه ناشی از شیر است.

با این حال، شیر فواید بسیاری دارد بنابراین پیشنهاد می‌کنیم شیر را مخصوصاً صبح‌ها و ناشتا، این‌گونه مصرف کنید تا سردی آن گرفته شود:

1 ــ حتماً شیر گرم باشد.

2 ــ به هر لیوان شیر یک قاشق غذاخوری گلاب اضافه کنید.

3 ــ شیر را با یکی از این اقلام مصرف کنید: خرما، شیره انگور، شیره خرما، عسل.

کد خبر 383221

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha